Lukken Projecten

Vloeren - Raamdecoratie - Meubelstoffering - Onderhoud - Reparatie

Onderhoud & Reparatie

Elk type vloerafwerking vraagt een eigen reiniging methode en bescherming, afgestemd op de huidige stand van kennis en techniek.

Voor alle vermelde vloerafwerkingen heeft Lukken Projecten beproefde, effectieve onderhoud methoden welke afgestemd kunnen worden passend binnen uw organisatie. Bij Marmoleum bijvoorbeeld, kunnen de kosten van onderhoud tot een minimum beperkt worden door een juiste vloerverzorging, en blijft Uw vloer in Topconditie.

Bij reiniging en onderhoud van vloeren komt het vaak aan op een flexibele werkuitvoering zowel m.b.t. de randwerkzaamheden (verplaatsen/ verschuiven van obstakels), als de tijden van uitvoering; avonden of weekenden. Lukken Projecten heeft zich hierop gericht en kan u ten alle tijden van dienst zijn op de voor u geschikte momenten, zonder stagnering van uw bedrijfsactiviteiten.

Natuurlijk kunt u voor reparatie ook bij Lukken Projecten terecht. Ook hiervoor geldt dat uitgevoerde werkzaamheden geschieden conform door de fabrikanten van de vermelde producten voorgeschreven richtlijnen. Garantie komt hierdoor nooit in het gedrang.

Free Joomla Lightbox Gallery

Vloeren

Meubelstoffering

Onderhoud & Reparatie

Raamdecoratie

Vloeren, vloeren en nog eens vloeren! Iedereen die gaat bouwen of verbouwen komt op het punt dat hij/zij moet kiezen: welke vloer?

Een van de vele mogelijkheden bij Lukken Projecten. Hierbij komt het aan op Vakmanschap en liefde voor het vak. Als uw bank of fauteuils ”uit de tijd” zijn en het zitcomfort is uitstekend, is het nog geen tijd om ze weg te doen...

Elk type vloerafwerking vraagt een eigen reiniging methode en bescherming, afgestemd op de huidige stand van kennis en techniek.

Onder deze naam biedt Lukken Projecten een ruime keuze aan allerlei raamprodukten. Decoratief, sfeervol in tal van vormen, breedtes,lengtes en een groot scala aan kleuren.