Lukken Projecten

Vloeren - Raamdecoratie - Meubelstoffering - Onderhoud - Reparatie

Meubelstoffering

Een van de vele mogelijkheden bij Lukken Projecten. Hierbij komt het aan op Vakmanschap en liefde voor het vak. Als uw bank of fauteuils ”uit de tijd” zijn en het zitcomfort is uitstekend, is het nog geen tijd om ze weg te doen, zeker als deze meubelen een emotionele waarde voor u hebben. De meubelen kunnen worden voorzien van een geheel nieuw binnenwerk. Kussens worden opnieuw gevuld en uiteraard voorzien van nieuwe stof. Dit alles geldt ook voor project-stofferingen. U kunt zich laten adviseren in ons pand aan de Driek van Erpstraat waar u in de showroom een uitgebreide collectie vindt van schitterende meubelstoffen van klassiek tot modern in diverse kleuren en dessins.

Free Joomla Lightbox Gallery

Vloeren

Meubelstoffering

Onderhoud & Reparatie

Raamdecoratie

Vloeren, vloeren en nog eens vloeren! Iedereen die gaat bouwen of verbouwen komt op het punt dat hij/zij moet kiezen: welke vloer?

Een van de vele mogelijkheden bij Lukken Projecten. Hierbij komt het aan op Vakmanschap en liefde voor het vak. Als uw bank of fauteuils ”uit de tijd” zijn en het zitcomfort is uitstekend, is het nog geen tijd om ze weg te doen...

Elk type vloerafwerking vraagt een eigen reiniging methode en bescherming, afgestemd op de huidige stand van kennis en techniek.

Onder deze naam biedt Lukken Projecten een ruime keuze aan allerlei raamprodukten. Decoratief, sfeervol in tal van vormen, breedtes,lengtes en een groot scala aan kleuren.