Lukken Projecten

Vloeren - Raamdecoratie - Meubelstoffering - Onderhoud - Reparatie

Over Ons

Lukken Projecten is een bedrijf waar veelzijdigheid centraal staat. De onderneming, gevestigd in Oss, is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in vloeren, meubelstoffering en raamdecoratie. Lukken Projecten werkt voor verschillende klanten, zoals productiebedrijven, kantoren, scholen, instellingen  en particulieren. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en passen deze toe indien mogelijk, maar verzorgen ook de vloeren van reparatie tot onderhoud.

Enkele type vloeren die wij voor u kunnen verzorgen zijn marmoleum, tapijt, pvc stroken, rubber, gietvloeren, coatingvloeren en/ of troffelvloeren. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht, zoals het strippen en polymeren van marmoleumvloeren tot het opschuren en olieen of aflakken van eikenvloeren.

Lukken Projecten is op de hoogte van wat er speelt op het gebied van vloeren,raamdecoratie en meubelstoffering. Advisering op het gebied van Marmoleum is onze specialiteit. Gewerkt wordt in een modern geoutilleerd pand aan de Driek van Erpstraat in Oss met een eigen werkplaats en naaiatelier.

Daar is ook de showroom gevestigd met een uitgebreide collectie projectvloeren zoals tapijt en Marmoleum, maar ook gordijnen,lamellen, jaloezieën en meubelstoffen vindt u bij ons!

Het is een prettig gevoel dat Lukken Projecten zowel het advies als het uitvoerende werk in eigen beheer doet.