Lukken Projecten

Vloeren - Raamdecoratie - Meubelstoffering - Onderhoud - Reparatie

Projecten

Met een enthousiast team levert "Lukken Projecten" al meer dan 20 jaar haar producten aan bedrijven, kantoren,scholen en instellingen. In tal van succesvolle projecten is het vakmanschap van "Lukken Projecten" terug te vinden, waarbij overleg met de klant centraal heeft gestaan. Naast ‘nieuwe projecten’voert Lukken ook erg veel onderhoud- en renovatiewerkzaamheden uit. Veel opdrachtgevers zijn al tientallen jaren kind aan huis. ‘Vandaag bellen, meteen op inspringen’is het motto.

 

Bekijk onderstaande kopjes om meer fotoimpressies te bekijken van Lukken Projecten. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over het beeldmateriaal, of wellicht geïnteresseerd bent in een offerte, neemt u dan gerust contact met ons op.

Vloeren

Meubelstoffering

Onderhoud & Reparatie

Raamdecoratie

Vloeren, vloeren en nog eens vloeren! Iedereen die gaat bouwen of verbouwen komt op het punt dat hij/zij moet kiezen: welke vloer?

Een van de vele mogelijkheden bij Lukken Projecten. Hierbij komt het aan op Vakmanschap en liefde voor het vak. Als uw bank of fauteuils ”uit de tijd” zijn en het zitcomfort is uitstekend, is het nog geen tijd om ze weg te doen...

Elk type vloerafwerking vraagt een eigen reiniging methode en bescherming, afgestemd op de huidige stand van kennis en techniek.

Onder deze naam biedt Lukken Projecten een ruime keuze aan allerlei raamprodukten. Decoratief, sfeervol in tal van vormen, breedtes,lengtes en een groot scala aan kleuren.