Lukken Projecten

Vloeren - Raamdecoratie - Meubelstoffering - Onderhoud - Reparatie

Raamdecoratie

Onder deze naam biedt Lukken Projecten een ruime keuze aan allerlei raamprodukten. Decoratief, sfeervol in tal van vormen, breedtes,lengtes en een groot scala aan kleuren. Rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, lamellen. Gordijnen worden in het eigen atelier op maat gemaakt. Ook het ophangen en opmeten bij de klant thuis of op het bedrijf behoort tot de service van Lukken Projecten. In het pand aan de Driek van Erpstraat vindt u in de showroom een uitgebreide collectie van diverse kleuren en dessins voor projecten en particulieren. 

Free Joomla Lightbox Gallery

Vloeren

Meubelstoffering

Onderhoud & Reparatie

Raamdecoratie

Vloeren, vloeren en nog eens vloeren! Iedereen die gaat bouwen of verbouwen komt op het punt dat hij/zij moet kiezen: welke vloer?

Een van de vele mogelijkheden bij Lukken Projecten. Hierbij komt het aan op Vakmanschap en liefde voor het vak. Als uw bank of fauteuils ”uit de tijd” zijn en het zitcomfort is uitstekend, is het nog geen tijd om ze weg te doen...

Elk type vloerafwerking vraagt een eigen reiniging methode en bescherming, afgestemd op de huidige stand van kennis en techniek.

Onder deze naam biedt Lukken Projecten een ruime keuze aan allerlei raamprodukten. Decoratief, sfeervol in tal van vormen, breedtes,lengtes en een groot scala aan kleuren.