Lukken Projecten

Vloeren - Raamdecoratie - Meubelstoffering - Onderhoud - Reparatie

Vloeren

Vloeren, vloeren en nog eens vloeren! Iedereen die gaat bouwen of verbouwen komt op het punt dat hij/zij moet kiezen: welke vloer?

De vloer is de basis van elk bouwwerk, het is namelijk het onderdeel wat het intensiefst gebruikt wordt van het gehele bouwwerk.. Daarom is het van het grootste belang dat u tijdig de juiste keuze maakt, en u op de eerste plaats afvraagt: “Welke eisen stel ik aan mijn vloer?”

Het is zeer belangrijk dat u in deze fase uw Vloeren specialist kunt vragen om samen met u de mogelijkheden, en de eventuele voor- en nadelen van elke soort vloer, op een rijtje te zetten. Zo kunt u tenslotte een wel overwogen keuze maken. Zeer belangrijk is om de juiste vloer opbouw te kiezen, welke geschikt is voor de vloerafwerking van uw keuze.

Free Joomla Lightbox Gallery

Vloeren

Meubelstoffering

Onderhoud & Reparatie

Raamdecoratie

Vloeren, vloeren en nog eens vloeren! Iedereen die gaat bouwen of verbouwen komt op het punt dat hij/zij moet kiezen: welke vloer?

Een van de vele mogelijkheden bij Lukken Projecten. Hierbij komt het aan op Vakmanschap en liefde voor het vak. Als uw bank of fauteuils ”uit de tijd” zijn en het zitcomfort is uitstekend, is het nog geen tijd om ze weg te doen...

Elk type vloerafwerking vraagt een eigen reiniging methode en bescherming, afgestemd op de huidige stand van kennis en techniek.

Onder deze naam biedt Lukken Projecten een ruime keuze aan allerlei raamprodukten. Decoratief, sfeervol in tal van vormen, breedtes,lengtes en een groot scala aan kleuren.